Middel 8wit Vlashuizen Logo Tijdelijk

Dé experts voor jouw auto

Kies voor vlashuizen

Kies voor Vlashuizen b.v.: met meer dan 40 jaar ervaring dé vertrouwde naam in de autobranche. Uw tevredenheid, onze expertise.

0 +
Auto's op voorraad
0 +
Vaste klanten
0 +
Jaar ervaring
0 +
Landen actief

dé specialist voor

export auto's

Bij Vlashuizen b.v. zijn we specialisten in auto-export. Voor een zorgeloze export is de uitvoerverklaring cruciaal. Dit document bevestigt de officiële aanmelding van uw auto voor export in het Nederlandse kentekenregister. Vanwege behoorlijk wat jaren ervaring zijn wij goed op de hoogte van specifieke regels voor export naar elk land, zowel binnen als buiten Europa. Vertrouw op onze expertise.

Inkoop auto's

Vlashuizen b.v. koopt ook uw auto! Snelle afhandeling en eerlijke prijzen. Verkoop ons uw voertuig vandaag nog via NuMijnAutoVerkopen.NL

Verkoop auto's

Vlashuizen b.v. biedt diverse auto's te koop aan! Binnen ons ruime aanbod staat voor ieder wat wils. Neemt u gerust contact op voor een scherpe deal!

Export auto's

Bij Vlashuizen b.v. zijn we specialisten in auto-export. Vanwege behoorlijk wat jaren ervaring zijn wij goed op de hoogte van specifieke regels voor export naar elk land

Personenauto's

Bedrijfsauto's

Taxi's

Auto's met schade

Auto's met kapotte motor of problemen

Grote partijen

Wij kopen uw auto

snel & eerlijk

Van glimmende personenauto’s tot robuuste bedrijfswagens en zelfs schadeauto’s – wij kopen ze allemaal! Heeft u een flinke vloot of grote partij? Geen zorg, wij staan klaar. Neem direct contact op en ontdek onze unieke aanpak!

Met het vliegtuig?

Wij halen je op!

Landt u op het vliegveld? Vlashuizen b.v. staat klaar! Laat ons u direct van de terminal naar onze bedrijfslocatie brengen. Comfortabel, snel en zonder gedoe. Uw reis, onze service.

×

 

Welkom bij Vlashuizen

We helpen je graag persoonlijk verder via WhatsApp!

×